Spør oss om hva som helst

Frugga feriehus ligger ved enden av veien - på kanten mot storhavet. Fra huset kan en se ut over havet mot vest og nord. Her møtes himmel og hav. Noen ganger med den vakreste midnattssol, andre ganger med blygrå skyer og stormfullt hav. Feriehuset er godt utstyrt - her har du det du trenger for en vakker ferieopplevelse tett på naturen.

Er det noe du lurer på kan du ta kontakt og vi vil svare deg raskt.

MOBIL: 99233070 EPOST: tove@frugga.no

12.04.201615:30 seria demo

VELKOMMEN TIL HØSTFERIE I FRUGGA FERIEHUS.

I strålende sol og sterke høstfarger kan du gå fjellturer i nærområdet i Hovden. Topper som Trollan, Selvågtinden, Trehyrna eller Buanfjellet kan anbefales. Har du lyst til å oppsøke andre steder i Eventyrkommunen Bø, kan du gå fine turer på Vetten, Lynghaugtinden, Burnestinden, Skårvågfjellet eller Breitinden. 

Blir det regn og storm kan du gå kortere turer på stier og strender i Hovden og kombinere det med inneliv, god mat og fin utsikt over havet og himmelen. 

FRUGGA FERIEHUS PRISER (inkludert sengetøy, håndklær og regjøring etter opphold):

2 personer pr døgn - kr 1600

3 personer pr døgn - kr 1800

4 -6 personer pr døgn - kr 2000

UKESOPPHOLD ( 6 døgn):

Pris for en uke (1 - 6 personer) kr 9 600

SKRIVESTUA

Frister det å kombinere skrivearbeid og fritid i rolige omgivelser? Da kan du prøve den nyetablerte skrivestua som ligger vegg i vegg med Frugga feriehus. Se bilder og beskrivelse under menypunktet VÅRE TILBUD her på nettsiden.

Ta kontakt så tilpasser vi pris ut fra lengden på oppholdet.