Bærekraftig utvikling med sykler og El-bil lader

I Frugga feriehus og Studioleiligheten/Skrivestua er bærekraftig utvikling en viktig filosofi og praksis. Nå har vi tilbud om utleie av sykler til dere gjester og dere kan lade El-bilen hos oss.

Hovden ligger ensomt til ved enden av veien - rett ut i havgapet. Det er vanskelig for dere gjester å besøke oss uten å bruke bil. Vi ønsker å bidra til det grønne skiftet og en mer bærekraftig utvikling.

Dere kan nå besøke oss med El-bil, egen eller leiebil og lade batteriene i vår nye El-bil lader. 

For dere som ønsker å sykle mens dere bor i Frugga feriehus kan dere leie sykler. Hjelm og vest følger med. Det er ikke store høydeforskjeller så det er rimelig enkelt å bevege seg rundt i kommunen på sykkel. Planlegger dere en dagstur kan dere oppsøke Bø museum og friluftsgalleriet. Det er flere steder dere kan stoppe underveis både for å ta bilder eller få dere en matbit og en kaffekopp. Da er første stopp Joker på Eidet og neste stopp kan være på Hotel Regine på Straume eller dere kan svinge innom Straumsjøen og besøke Damperiet som har opp midt på sommeren. 

Nærområdet i Hovden og Nykvåden har mye vakker natur å by på. Vil dere gå fjellturer i nærområdet kan dere sykle til startpunktet for turen opp til Trollan og Selvågtinden, Trehyrna eller en mindre krevende tur til Buanfjellet. For den som ønsker flatere terreng er det fire flotte strender å oppsøke. I selve Hovden ligger den vakre Malnessanden, Skiftesanden og Finbugsanden. I Nykvågen rett ved Trehyrna ligger Sandvikssanden med den karakteristiske fjellformasjonen Spjøten. Bruk appen UT.no så finner dere lett fram. Når du er i nærområdet kan du spise på Storhavet kafe i sommersesongen. Her serveres det kortreist mat. 

Svein Inge Lundli
Sykkeltur
Sykkeltur i flott natur
Tove Elisabeth johnsen
Sykler med hjelm
Sykler til leie
Tove Elisabeth Johnsen
El-bil lader
Lad el-bilen i Frugga feriehus